ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2023

Έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου με τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων μέχρι 18 ετών που αρχίζουν σήμερα 2/1 στην Λάρισα, στον συνεδριακό χώρο της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας (με συν-διοργανωτές το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας, τον Δήμο Λαρισαίων και την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.). Στα πρωταθλήματα έχουν δηλώσει συμμετοχή 65 σκακιστές και σκακίστριες από όλη την Ελλάδα και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν μετά από 9 γύρους στις 8/1.

Οι παρτίδες θα μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα chess24:

https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/26th-greek-junior-championship-u18-2023

https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/25th-greek-Girls-championship-f18-2023

Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα chess-results:

http://chess-results.com/tnr707360.aspx?lan=1&art=0

Σήμερα αρχίζει επίσης το 2ο Διεθνές OPEN ΣΑΘ “Λευκός Πύργος” στο οποίο έχουν ενσωματωθεί τα Πανελλήνια Ατομικά Ανοιχτά Πρωταθλήματα Βετεράνων (open – γυναικών +50 και 65+) 2023. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο «Porto Palace Hotel» στη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθούν στις 8/1. Τους αγώνες διοργανώνουν τα σωματεία ΣΑΘ “ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ”, ΕΣΟ ΠΑΠΑΦΗ “ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ” και ΣΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ με την υποστήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και συν-διοργανωτή το ξενοδοχείο «Porto Palace Hotel».

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα chess-results: Chess-Results Server Chess-results.com – 2nd International open SKG Chess Academy “White Tower” X-mas-43rd White Tower-A

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του τουρνουά:https://thesschess.gr/43os-lefkos-pyrgos-2023/