ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ – ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ 2023

Σύμφωνα με πάγια απόφαση της ΕΣΟ (ΔΣ 07.07.2007) από το 2008 ισχύει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας κάθε κατηγορίας (8-18 ετών) επιλέγει πρώτος το αντίστοιχο  πρωτάθλημα (παγκόσμιο ή πανευρωπαϊκό) στο όποιο επιθυμεί ν’ αγωνιστεί (ως προσκεκλημένος – invited) και ο δεύτερος μπορεί να αποδεχθεί το πρωτάθλημα που απομένει (επίσης ως προσκεκλημένος – invited). Σε περίπτωση άρνησης οποιουδήποτε εκ των δύο πρώτων γίνεται αναπλήρωση με βάση την κατάταξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος μέχρι και την 5η θέση. Η ΕΣΟ διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει διαφορετικά κατά περίπτωση.

 

Τα πανευρωπαϊκά ατομικά νεανικά πρωταθλήματα (8 έως 18 ετών) θα διεξαχθούν στην πόλη Mamaia στην Ρουμανία από 4 (άφιξη) έως  15 Σεπτεμβρίου 2023 (αναχώρηση).

Η προκήρυξη των αγώνων.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προαναφερόμενα πρωταθλήματα,  είτε ως προσκεκλημένοι (invited), είτε ως “extra” συμμετοχές, και οι συνοδοί τους, θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής (αποστολή αριθμού διαβατηρίου ή ταυτότητας, κράτηση δωματίων, εξόφληση παραβόλών – κόστους διαμονής, στοιχεία πτήσεων, μεταφορά από αεροδρόμιο κλπ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη των αγώνων, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 12/7/2023. Όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στην ΕΣΟ μέσω mail μέχρι τις 12/7/2023.

Τα παγκόσμια ατομικά νεανικά πρωταθλήματα διεξάγονται χωριστά:

  • Οι κατηγορίες 08,10 και 12 ετών (όπεν – κορίτσια) θα γίνουν στην πόλη Sharm El Sheikh στην Αίγυπτο από 14 (άφιξη) έως  27 Οκτωβρίου 2023 (αναχώρηση).

Η προκήρυξη των αγώνων.

  • Οι κατηγορίες 14,16 και 18 ετών (όπεν – κορίτσια) στην πόλη  Montesilvano στην Ιταλία από 12 (άφιξη) έως  25 Νοεμβρίου 2023 (αναχώρηση).

Η προκήρυξη των αγώνων.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προαναφερόμενα πρωταθλήματα,  είτε ως προσκεκλημένοι (invited), είτε ως “extra” συμμετοχές, και οι συνοδοί τους, θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής (αποστολή αριθμού διαβατηρίου ή ταυτότητας, κράτηση δωματίων, εξόφληση παραβόλών – κόστους διαμονής, στοιχεία πτήσεων, μεταφορά από αεροδρόμιο κλπ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη των αγώνων, το αργότερο μέχρι τις 8/8/2023 για τις κατηγορίες 08,10 και 12 και μέχρι 15/9/2023 για κατηγορίες 14,16 και 18. Όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στην ΕΣΟ μέσω mail μέχρι τις προαναφερόμενες καταληκτικές ημερομηνίες.

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

  • η επιλογή και η εξασφάλιση της μετάβασης (πχ κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, πληρωμές κλπ) γίνεται με ευθύνη των ίδιων των συμμετεχόντων.

  • Η επιλογή ξενοδοχείου ή τύπου δωματίου εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί από την Ομοσπονδία

  • Όσοι έχουν ήδη αποφασίσει τη συμμετοχή τους σε κάποια από τις προαναφερόμενες διοργανώσεις συνιστάται να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωση των διαδικασιών δήλωσης συμμετοχής σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη.

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΕΣΟ (τηλ. 210 9221465, 210 9220972).