ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Checkmate Coronavirus” 7/6 – Παίξε για την Ελλάδα!

Οι Μεσογειακοί ομαδικοί διαδικτυακοί αγώνες συνεχίζονται σήμερα στις 19.30 -22.00 με Rapid (10’+5″) τουρνουά: https://lichess.org/tournament/PXv8DjYk

Xθες, στο δεύτερο τουρνουά Blitz, η Ελλάδα ήταν πρώτη στον όμιλό της και προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό της επόμενης εβδομάδας.

Στην  πρώτη 10άδα που βοήθησε με τους πόντους την Ελληνική ομάδα χθες, ήταν οι Αλέξανδρος Παπασιμακόπουλος (τερμάτησε πρώτος από 541 σκακιστές), Mιχάλης Παππάς, michalios1975, Δημήτριος Μακρίδης, Aποστόλης Σγουρός, Gr_Ste_07, Congoman, NoPieces, hidzos, tasospro.

Μπορείτε ΟΛΟΙ με την συμμετοχή σας να στηρίξετε την Ελλάδα αλλά και να μπείτε στην κλήρωση για τα έπαθλα της FIDE, με κορυφαίο ένα ταξίδι στην Ολυμπιάδα της Μόσχας.

Οι πρώτες 10 ομάδες προκρίνονται στον τελικό της επόμενης εβδομάδας και η Ελλάδα είναι κοντά και στη ζώνη της πρώτης τριάδας! Μπείτε στο link και στηρίξτε την προσπάθεια της Ελληνικής ομάδας.

Nα υπογραμμίσουμε την σημασία του να αγωνιστούν όλοι σκακιστές μας, τηρώντας το fair play και χωρίς υποβοήθηση υπολογιστή ή άλλων μέσων. Τέσσερις ομάδες έχουν χάσει πόντους από τα προηγούμενα τουρνουά, λόγω ασυνείδητων σκακιστών που «κλέβοντας» έβλαψαν ολόκληρη την ομάδα τους. Ευχαριστούμε τους σκακιστές μας που έχουν σεβαστεί τους κανονισμούς έως τώρα και παρακαλούμε θερμά, όποιον δεν μπορεί να παίξει καθαρά, καλύτερα να μην παίξει καθόλου.

Περισσότερες πληροφορίες για το “Checkmate Coronavirus” στο https://checkmatecoronavirus.com/about

Κάντε Join στο Official Club της ΕΣΟ https://lichess.org/te…/greek-chess-federation-official-club

Για περισσότερα, μπείτε και ακολουθήστε την σελίδα της ΕΣΟ στο facebook https://www.facebook.com/chessfed